Buitenspelen; je verbinden met de natuur

Een dag in de natuur waarbij de combinatie van schrijven in de buitenlucht en beeldend buitenspelen centraal staan.

De ochtend met verstilling en zintuigelijke opdrachten loopt over in een middag waarin je je eigen buitenbeeld maakt met natuurlijk materiaal en verzamelingen. 

Een inspirerend bosgebied bij Dalnsholte is je speelterrein. Hier start en eindigt de dag met een heerlijke lunch als break. 

Organisatie: Renee Nieuwenstein en Karin Gerfen

Datum: Zaterdag 8 juni 2019 10.00 - 16.00 uur 

Kosten:  85 euro inclusief koffie/thee/lunch 

Stuur voor meer info en aanmelding een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Vice Versa organiseert Schrijf je vrij! 

Schrijf je vrij! freestyle schrijven

Schrijf over dat wat je raakt en bezighoudt. Lekker schrijven voor jezelf, maar je kunt  je ervaringen ook met anderen delen. Je leert hoe je nieuwe schrijftechnieken kunt toepassen en door je gedachten, associaties en gevoelens aan het papier toe te vertrouwen, maak je ze tastbaar.Je hoeft niet over schrijfervaring of talent te beschikken om aan Schrijf je vrij! mee te doen.                  

Data & Tijden: op aanvraag 

Oud deelnemers  over de cursus: Nienke: “Ik zeulde zonder dat ik me er bewust van was, zwaarte met me mee. De schrijfopdrachten werkten bevrijdend: ik ben weer in nieuw vaarwater beland!” Rosanne: “De cursus maakte mijn verwachtingen helemaal waar. Het is ontzettend leuk om niet te weten wat de volgende opdracht brengt. Het heeft mij bijzondere momenten en inzichten opgeleverd”. Sabinbe: "De opdrachten brengen het creatieve schrijfproces op gang. Ik vond het erg leuk om mee te doen!" Aenea: "Door de veilige en vertrouwde sfeer durf je jezelf open te stellen." Marianne: "Ik wist eerst niet zo goed wat ik me erbij moest voorstellen, maar ik ben aangenaam verrast en heb met veel plezier aan de cursus meegedaan."                      

Nieuw: Schrijf je vrij! voor kinderen

Wil je meer weten? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.